2024. 05. 1. szerda

Fülöp, Jakab
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF

Majka vérében találtak valamit

Egyszerű vérvizsgálatnak indult, de a végén kiderült, hogy nemcsak zene folyik a rapper ereiben: valami egészen rendkívüli dolog is található a vérében. 


A szókimondó rapper nemcsak szövegel, de ha úgy érzi, akkor fontos ügyek mellé is áll, hogy segíthessen. 

Majka mottója az életre: „Próbálj meg segíteni másokon. Ha meg nem tudsz, akkor legalább ne bántsd meg őket!”

Nemrégiben a Magyar Hospice Alapítványnak ajánlotta fel az egyik koncertjének teljes bevételét. Ezzel próbálta meg felhívni a figyelmet arra, micsoda munkát végeznek az ott dolgozók és mekkora segítséget jelentenek a daganatos betegeknek az utolsó időkben.

Ezúttal pedig három hemofiliás – vérzékeny – rajongójáért tett valami igazán különlegeset.

– Ezek a srácok rajtam keresztül szerették volna hallatni a hangjukat. Hogy minél többen megtudhassák, miért, kinek és hogyan segíthetnek. A gyógyszerük ugyanis emberi vérből, vérplazmából készül. És csak rajtunk múlik, van-e, lesz-e belőle elég. Kapaszkodjatok meg, közel hússzor annyi magyar plazmaadóra lenne szükség, mit ahányan hajlandóak most egyáltalán megmozdulni! Akik ismernek, jól tudják, hogy nemcsak a számat tépem, vannak ügyek, amikbe beleállok, mert bele kell, hogy álljak. Szóval nemcsak a magyar hemofilások nagykövete lettem, de vérplazmát is adtam értük!

További információ: majkaplazmatad.hu
videó: https://www.youtube.com/watch?v=tiJemiEkU7o

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…