2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Majka vérében találtak valamit

Egyszerű vérvizsgálatnak indult, de a végén kiderült, hogy nemcsak zene folyik a rapper ereiben: valami egészen rendkívüli dolog is található a vérében. 


A szókimondó rapper nemcsak szövegel, de ha úgy érzi, akkor fontos ügyek mellé is áll, hogy segíthessen. 

Majka mottója az életre: “Próbálj meg segíteni másokon. Ha meg nem tudsz, akkor legalább ne bántsd meg őket!”

Nemrégiben a Magyar Hospice Alapítványnak ajánlotta fel az egyik koncertjének teljes bevételét. Ezzel próbálta meg felhívni a figyelmet arra, micsoda munkát végeznek az ott dolgozók és mekkora segítséget jelentenek a daganatos betegeknek az utolsó időkben.

Ezúttal pedig három hemofiliás – vérzékeny – rajongójáért tett valami igazán különlegeset.

– Ezek a srácok rajtam keresztül szerették volna hallatni a hangjukat. Hogy minél többen megtudhassák, miért, kinek és hogyan segíthetnek. A gyógyszerük ugyanis emberi vérből, vérplazmából készül. És csak rajtunk múlik, van-e, lesz-e belőle elég. Kapaszkodjatok meg, közel hússzor annyi magyar plazmaadóra lenne szükség, mit ahányan hajlandóak most egyáltalán megmozdulni! Akik ismernek, jól tudják, hogy nemcsak a számat tépem, vannak ügyek, amikbe beleállok, mert bele kell, hogy álljak. Szóval nemcsak a magyar hemofilások nagykövete lettem, de vérplazmát is adtam értük!

További információ: majkaplazmatad.hu
videó: https://www.youtube.com/watch?v=tiJemiEkU7o

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem kerülték el a betegségek Vastag Tamást. A fiatal énekes hatalmas fogyásától mindenkinek leesett az álla, hiszen egy tudományos formulának köszönhe…

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum