2024. 05. 13. hétfő

Szervác, Imola
1 EUR 388 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Az előző adásban: Sipos F. Tamás és Szikora Róbert!

Az előző adásban: Sipos F. Tamás és Szikora Róbert!

Szikora Róbert: „Először Németországban a Hungáriával tapasztaltuk meg, hogy mit jelent az adott szó. Egyszer át kellett menni Nyugat-Berlinből Nyugat-Németországba, és nem volt vízumunk. Bementünk a nyugat-berlini konzulátusra, és a rendőr parancsnok azt kérdezte a zenekar vezetőnktől: Becsület szavát adja, hogy visszajönnek, és nem lesz ebből probléma? Igen. Jó, parancsoljon, és pecsét rá. Szóval egy emberi szó, ugyanannyit jelent, mint sok ezer oldal szerződés.

Engem egész életemben a hit tartott meg. Az, hogy le tudok térdelni, és azt mondom: Istenem, bocsáss meg nekem. Megpróbálok én is megbocsátani minden ellenem vétkezőnek – ez az alapja mindennek. Istent úgy lehet szeretni, hogy elkezded az embereket szeretni, vagy szolgálni valamilyen szinten.”

Sipos F. Tamás: „Azt hiszem, hogy az ember ahogy idősödik, szépen lassan képbe kerül – letisztulnak a dolgok, a képességek is nyilvánvalóak lesznek.
A sikerek és kudarcok egyvelege, kiformálja azt az utat, amit hatásosan le lehet követni ezután, illetve kialakíttatja az emberrel azt az életformát, ami reális. Azt gondolom, hogy 2011 arról fog szólni, hogy elfogadva ezt a képletet, a lehetőségek mentén – kihasználva minden egyes rezzenést – lehet
élni annak amit szeretek csinálni.”

 

Molnár Szabolcs

www.sztarportre.hu

 


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

DRESSZKÓD: ART DECO
Divat és életmód az 1920-30-as évekből Új fejezetéhez érkezett az Iparművészeti Múzeum legnépszerűbb kiállítás-sorozata, a Dresszkód. Éppen csak sz…