2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • Te mibe’ vagy yo tesó? – tehetséges zenészeket, színjátszókat, táncosokat, kézművéseket várnak

Te mibe’ vagy yo tesó? – tehetséges zenészeket, színjátszókat, táncosokat, kézművéseket várnak

Te mibe’ vagy yo tesó??? – kérdezi szándékosan a beszélt nyelvet utánzó írásmóddal a Máltai Közös Érték program felhívása. Egyfajta gyerekeknek, fiataloknak szóló borsodi „Ki mit tud”-ról van szó, amelyben 18 év alattiakat és felettieket egyaránt várnak – külön kategóriában -, méghozzá a következő előadóművészeti ágakban: zene, tánc, irodalom (vers-mese-próza), színjátszás-performansz, képzőművészet-kézművesség.

A tehetségkutató esemény a máltaiak korábbi hasonló fesztiváljainak folytatásaként tekinthető. A mostani alkalom november 11-én következik el, színhelye az Edelényi Művelődési Ház. A kiírásban szerepel: az első ötven jelentkezőt tudják majd értékelni. A zsűri névsora: Fáy Ádám, Farkas Pisti, Miklósi Ákos, Siroki Laci. A jelentkezéseket november 1-ig várják – a program címét viselő Facebook-oldalra küldött videókkal lehet nevezni. A kiválasztottak kerülnek be a tíz nappal később Edelényben fellépők közé. A közülük a zsűri által legjobbnak értékeltek pedig majd a fővárosban kapnak szereplési lehetőséget (zenészek esetében ez lemezfelvétel is lehet; a többi kategóriában tárgynyeremények a díjak).

Érdeklődők a 0670/685-1603-as telefonszámon kaphatnak választ további kérdéseikre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum