2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Nyílt nap az ózdi Digitális Erőműben

A 2016. november 19-i nyílt nap keretében az érdeklődők ellátogathatnak a Digitális Erőműbe ahol előzetesen regisztrált látogatók ingyenes tárlatvezetés keretében megtekinthetik a Digitális Kárpát-medence kiállítást és az Informatikatörténeti kiállítást, betekintést kapnak az épületben található látványosan kialakított helyiségekbe, továbbá a Vezérlő Konferenciateremben óránként hallhatnak bemutatót a Digipédia elnevezésű oktatási alkalmazásról.

A nyílt naphoz csatolt esemény, hogy a regisztrált látogatók ingyenesen tekinthetik meg a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban található filmösvényt. A hatalmas greenboxokból, filmes díszletekből kialakított tárlat különleges attrakciója a „filmes karaoke”, ahol a vendégek a rendelkezésre álló mini-stúdiókban egy-egy nevezetes filmjelenetben akár ki is próbálhatják színészi képességeiket.

A látogatókat egy játékra is invitáljuk. Érdemes a tárlatvezetéseken figyelni, mert belépéskor egy játékfüzetet adunk az érdeklődőknek néhány kérdéssel, de a válaszokra a túravezetések során derül fény. A hibátlan válaszokért, a túra végén apró ajándékokkal kedveskedünk.

További információk:
Nyitva tartás: reggel 8:00 órától 16:00 óráig (A tárlatvezetések a nyílt napon óránként indulnak.)
Regisztráció: +36 70 642 8314

Várja Önt is a Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet Digitális Erőműve!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek