2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Nosztalgia járatokkal a Tokaj-hegyaljai borfesztiválokra

Iszik vagy vezet? – ez már nem lehet kérdés azok számára, akik a 2011-es Tokaj-hegyaljai fesztiválokat szeretnék felkeresni, hiszen a helyi TDM egyesület és a MÁV Nosztalgia Kft. szervezésében több fesztiválra is nosztalgia vonattal érkezhetnek az érdeklődők. Különleges hangulatú programra invitáljuk az érdeklődőket 2011. május 7-én Európa mértani közepére, Tállyára. A Tokaj-Hegyaljai Történelmi Borút Egyesület immáron második alkalommal rendezi meg a Szalonna és Szamorodni Találkozása fesztivált, amelyre ebben az évben Nohab vontatta különvonattal is el lehet látogatni. 2011. május 28-án a Tokaji Borok Fesztiválja kereshető fel élményvonattal. A rendezvény kiváló alkalmat kínál arra, hogy a MÁV Nosztalgia Tokaj szerelvényét felavassák, a „keresztelőre” a tokaji vasútállomáson kerül majd sor a vonat megérkezésekor. Ősszel a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok alkalmából indul Élményvonat a Nyugati Pályaudvarról, bízván abban, hogy ezáltal még több vendég el tud látogatni a világörökségi rangot nyert borvidék legnagyobb szabású szüreti felvonulására, s végig tudja élvezni a borvidék borászatainak borbemutatóit, fel tudja keresni a pincéket, ahol ebben az időszakban mustkóstolásra, aszúszem- és szőlőkóstolásra is lehetőség van.

A Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye TDM szervezet és a MÁV Nosztalgia Kft között az idei fesztivál járatok csak az első lépést jelentik a hosszú távú együttműködés érdekében, mindkét fél szeretné 2012-ben bővíteni a járatok számát, amit nemcsak az egyre népszerűbb boros programok tesznek indokolttá, hanem a jövő nyáron nyitó szabadtéri Fesztiválkatlan is, ahová előadásról előadásra 2500 nézőt várnak majd a szervezők.

A különvonatokra jegyek a MÁV Nosztalgia Kft irodájában a Nyugati Pályaudvar 10. vágánya mellett, valamint a TDM szervezet irodáiban válthatók. Bővebb információ a www.mavnosztalgia.hu és a www.tokaj-turizmus.hu oldalakon és a TDM szervezet 24 órás hotline vonalán, a +36 70 388 88 70 telefonszámon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…