2024. 07. 3. szerda

Kornél, Soma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Miskolci közlekedési hírek

Lakossági kérésre: Az új 38-as járat Bodótető felé a Centrum érintésével közlekedik

Június 16-tól az Arany János utcáról a Bodótetőre közlekedő 34-es és a Tampere városrészhez közlekedő 38-as járatok összekötésre kerülnek 38-as jelzéssel, valamint 38B jelzéssel betétjárat indul az Arany J. u. és Bodótető között. Az új járat a menetrendkönyvben meghirdetettel ellentétben Bodótető felé nem a Villanyrendőr, hanem a Centrum érintésével közlekedik a témában tartott lakossági fórumon született döntés alapján.

A kismértékű útvonalváltozás miatt a menetidők nem változnak, de új menetrendi betétlap kerül kiadásra. A Bodótetőre közlekedő járatok (38, 38B) menetrendjeit összevontuk, így egy menetrendi oldalon olvasható az összes Bodótetőre közlekedő, valamint az onnan induló járat.

A menetrendi oldalon találhatóak olyan járatok, melyek az Arany J. u.-ról indulnak, ezek 38B jelzéssel közlekednek Bodótetőre, valamint fel vannak tüntetve a Centrumnál is indulási időpontok, melyek tartalmazzák a Tampere vr. felől érkező 38-as és az Arany J. u.-ról érkező 38B-s járatokat is Bodótető felé.

Az új menetrendi betétlap a 38-as, 38B-s járatokon és a bérletpénztárakban érhető el, valamint az MVK  honlapján a www.mvkzrt.hu<http://www.mvkzrt.hu> -n is olvasható.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …
„Elf Bar” roadshow
Tavasszal közel nyolcszáz fiatalt szólított meg országjáró körútján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága a NAV Képzési, Egészségüg…