2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Közlekedési híreink Miskolcról

Fejlesztés miatt lesz sötét néhány kijelző

2014. december 12-én, pénteken 13 órától várhatóan december 14-én, vasárnap 20 óráig szerverfejlesztés miatt nem működnek majd a buszmegállók- és buszvégállomások LED kijelzői Miskolcon. A villamosmegállókban és a villamos végállomásokon elhelyezett LED kijelzők viszont mindenhol működnek majd, azokat az informatikai fejlesztés nem érinti. Ahogy nem érinti a közlekedési vállalat honlapját sem, vagyis az mvkzrt.hu oldalon a friss információk mellett az utazástervező webes alkalmazás is elérhető lesz.

Elkezdődik a vizsgaidőszak, változik az Egyetemre közlekedő járatok menetrendje

2014. december 15-től a Miskolci Egyetemen elkezdőik a vizsgaidőszak, ez több járat menetrendjét is érinti:
·         a 2-es és a 29-es járatok nem közlekednek be az Egyetemre, kivéve az Újgyőri főtérről 06:58-kor, illetve az Avas kilátótól 07:05-kor induló 29-es járatokat.
·         A 22-es és az ME viszonylatok egyáltalán nem közlekednek,
·         szombati napokon a menetrendkönyvben bekeretezett 20-as járatok nem érintik az Egyetemváros végállomást.

Újabb közlekedéstörténeti siker Miskolcon!

Újabb történelmi állomásához érkezett a „Miskolc városi villamosvasút fejlesztése” nagyprojekt, ezzel a város közösségi közlekedése. December 12-től, újabb 5 Škoda villamos áll forgalomba, így már 15 új jármű fog közlekedni Miskolcon. Ez a járműszám az új villamosok esetében lehetővé teszi, hogy december 20-án szombaton, az adventi villamos és 12 Škoda lássa el és szolgálja ki az utazóközönség igényeit. Ennek a járműkiadásnak köszönhetően a jövő héttől az MVK Zrt. nem csak a vasárnapi, hanem a szombati villamosközlekedést is biztosítani tudja csak Škoda  villamosokkal.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek