2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Adomány a GYEK-nek

A Borsod – A – Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, Gyermek Onkohaematológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztály számára   4 db új Samsung típusú TV készülék és 5db használt TV készüléket adott át ma az amigeleken.hu DVTK szurkolói honlap és a Fórumfoci Team.

A csapat 2013 év végén mikulás csomagokat adott át az osztályon gyógyuló beteg gyermekeknek és akkor határozták el, hogy 2014-ben egy nagyobb lélegzetvételű eseményt szerveznek, amin majd pénzadományt gyűjtenek az osztály számára. A Fórumfoci Mikulás Torna zárásakor a résztvevők adományaiból 210.000 Ft gyűlt össze, melyből az osztályvezető főorvos asszonnyal történt egyeztetés eredményeként TV készülékeket vásároltak. A használt készülékek szurkolói felajánlások eredményeként kerülnek átadásra.
A csapat tagjai ezzel az adománnyal szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a transzplantációs osztályon fekvő gyermekek – a gyorsabb gyógyulásuk érdekében – a kórtermekben is mielőbb élvezhessék a TV műsorokat.

Az adományt   a Fórumfoci Team képviselői: Jáborcsik András, Orosz Zsolt és Deák-Bárdos Mihály adták át dr. Csiba Gábor főigazgató főorvosnak és   Prof. Dr. Barkai László egyetemi tanár, intézetvezető főorvosnak valamint Dr. Simon Réka osztályvezető főorvosnak.       

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…