2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 394 HUF
1 GBP 466 HUF

Brillíroztak a tatai versenyen az Avalon Ristorante kollégái!

Rangos eredményekkel büszkélkedhetnek az Avalon Park olasz éttermének munkatársai, akik kiemelkedően jeleskedtek a szombaton 16. alkalommal megrendezésre kerülő Farsang Kupán. A csapattagok a tatai Güntner Arénában a gasztro-szakma kiválóságaival is harcba szállva, tehetségüket mennyei sütemények és koktélok formájában tárták a zsűri elé.


A miskolctapolcai Avalon Ristorante híres desszert kínálata az édesszájú vendégek számára maga a paradicsom és kétség sincs afelől, hogy aki egyszer megkóstol egy süteményt az étterem látványhűtőjéből, garantáltan rabul ejti az ínycsiklandozó ízkavalkád. Az olasz étteremben remek cukrászcsapat dolgozik azon nap mint nap, hogy a desszertek minduntalan elkápráztassák a vendégeket. A munkatársak amellett, hogy rendkívül elhivatottak a munkájuk iránt és a maximális profizmusra törekszenek a receptek megálmodása – vagy épp azok újragondolása során – szívesen teszik próbára kreativitásukat a szakma legjobbjaival szemben is.

Február 24-i megmérettetésük alkalmával Tatán bújtak kötény mögé, ahol többek között a karrierjük csúcsán lévő gasztroművészekkel vették fel a versenyt. A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Tata és Környéke Régiója és Egyesülete szervezésében megrendezésre kerülő XVI. Farsang Kupára közel 130 fő jelentkezett, akik szakács, cukrász, pék, felszolgáló/pincér, asztalterítés, valamint D3 Cukorvirág kategóriákban nevezhettek, de egy cocktail verseny is a program szerves részét képezte.
Az Avalon csapatából Madarasi Evelin és Nagy Csaba cukrászok, valamint Miskolci János bartender próbált szerencsét, akik kiemelkedően teljesítettek és nagyszerű eredményekkel tértek vissza. A cukrászoknak zökkenőmentesen sikerült megoldaniuk az előre meghatározott feladatokat, aminek tanúbizonyságot ad, hogy Evelin a felnőtt kategória aranyérmese lett, míg Csaba – kolléganőjét követve – másodikként állhatott a dobogóra. Az italkészítés során is szoros mezőny alakult ki, amivel igencsak meggyűlt a baja a zsűrinek, azonban Jánosnak így is sikerült elnyernie a harmadik legjobb koktélért járó díjat.

Az elismerésekkel kitüntetett munkatársaknak ezúton is szívből gratulál az Avalon Park csapata és vezetősége.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek