2022. 01. 18. kedd

Piroska
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF

Bezremeni Vigasságok

Keresték a Hajdúság legjobb chefjét, Gajdán Antal és Gajdán Attila bemutatták azt a versenymunkát amellyel a jövő évi erfurti szakácsolimpián indulnak majd,sütött főzött 34 csapat, s egész nap hangos volt a színpad a jobbnál jobb programoktól.

Egyszóval úgy zajlott minden, a II. Bezermeni Vigasságok Gasztronómiai napon, az elmúlt szombaton Hajdúböszörményben, ahogyan ez egy ilyen rendezvényen illik. Gajdán Antalné főszervező, hol itt, hol ott bukkant fel, s amikor végre utolértük a következőt mondta: Nagy öröm számomra, hogy ilyen sok csapat jelentkezett, s hogy a baráti társaságok mellett, hagyományőrzőket is sikerült meghívnunk, akik már nagyon sok gasztronómiai versenyre elvitték a régi magyar ételek receptjét. Komoly szakmai zsűri bírálja az elkészült remekeket, s bizony nehéz dolguk van, mert a versenyművek nemcsak ízletesek, hanem látványnak sem utolsók. A rendezvényre egész nap özönlöttek helyiek és vendégek, és mindenki jóízűen kóstolgatta a hajdúsági töltött káposztát, a hajdú gulyást, a birkapörköltet, a jóféle tyúkleveseket, a halászlevet,és a hallal töltött paprikát.

OBE-OL

 

 

 

További képek a galériában!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az év szaloncukra 2021. - Az Eucharisztikus Kongresszus süteményének szaloncukor verziója nyerte el a díjat         …
A legmenőbb fűszertartók
A fűszerőrlők, valamint a só- és borsszórók nem csak praktikusak, de konyhánk egyik elengedhetetlen felszerelései is.       …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum