2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
Görögös csirkecomb

Görögös csirkecomb

Görögös csirkecombHozzávalók:

8 szép csirkecomb,
olaj,
zöldpaprika,
paradicsom,
hagyma,
oliva bogyó,
fűszerek: só, bazsalikom
egy deci fehér bor


Elkészítés:

A tepsibe, olajat öntök, vastag karikára vágom a hagymákat, ráhelyezem a megfűszerezett csirkecombokat, amelyet előtte bedörzsöltem sóval, bazsalikommal. Rákarikázom a tetejére a paprikát, a meghámozott paradicsomot, az olajbogyókat, a deci fehér borral leöntöm és beteszem a sütőbe, lefóliázva. Amikor már szépen megsültek a tetején a zöldségek, kiemelem alóluk a combokat, és a tetejükre helyezem, majd pirosra, ropogósra sütöm őket, már fólia nélkül.
Nagyon finom burgonya pürével, de tálalhatom knédlivel is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…