2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Közös megoldáson dolgoznak 3 megye vállalkozásai

Június 14-én összegyűltek Veszprém, Vas és Zala megye magyar tulajdonú közép- és nagyvállalkozásainak tulajdonosai és vezetői, hogy közösen keressenek megoldást napjaink aktuális nehézségeire, illetve megosszák egymással legjobb válaszaikat a gazdasági környezet kihívásaira. A magyarországi BDO által szervezett regionális fórumon a leégetőbb problémának a résztvevők az erős munkabér-inflációt, a szakképzett munkaerő hiányát, a forint árfolyamát és a nyersanyaghozzáférési gondokat és a beszerzési források elbizonytalanodását, a kiszámíthatatlan árakat, az elnyúló szállítási időket jelölték meg.

A zárt körű találkozón az általános problémák és a rájuk adható megoldások, a legjobb gyakorlatok cseréje mellett rövid, interaktív előadások formájában több témát is érintettek a résztvevők. Így szó esett egyebek között:

  • A bizalmi vagyonkezelés szerepéről az adótervezésben;
  • A következő pályázati hullámra való felkészülés szükségességéről és módjáról;
  • Az utódlás és cégeladás tervezésének fontosságáról, megoldásairól és a folytatás mikéntjéről.

A veszprémi esemény egy országos rendezvénysorozat nyitánya volt, amely során a BDO a veszprémihez hasonló fórumokat minden magyarországi régióban megszervezi; ezzel lehetőséget teremt a vezető lokális vállalkozások számára a párbeszédre, a mindannyiukat érintő problémák közös megoldására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…
A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…