2024. 04. 29. hétfő

Péter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Alaptermék, ha csomagolsz: futártasak

A különböző termékek csomagolásakor vannak bizonyos alapvető termékek, amikre biztosan szüksége van a szakmabelieknek. Ilyen termék az úgynevezett futártasak, ami főleg dokumentumok és könyvek biztonságos szállítását teszi lehetővé. Ha még nem tudsz róla sokat, olvasd el cikkünket, és minden kiderül!

Milyen alaptermékek vannak csomagoláskor?

Ha olyan vállalkozásunk van, ahol a napi szintű csomagolás jellemző, ezekre a termékekre mindenképpen szükségünk van. A nagyobb dolgok esetében a kartondoboz, a kisebbeknél pedig az egyes tasakok tudnak segíteni. A rendszerezettség érdekében az öntapadó etiketteket érdemes használni, a rögzítéshez pedig erős ragasztószalag szükséges.

Ez mind beszerezhető a Relatív-A Kft. webáruházában, hiszen a cég a csomagolástechnikai termékek értékesítésére specializálódott.

A futártasak – mire is jó ez a termék tulajdonképpen?

A futártasak tulajdonképpen egy biztonsági futártasak, ami alkalmas arra, hogy sérülésmentesen lehessen dokumentumokat szállítani. Azok a tasakban biztosan nem fognak eltépődni, szennyeződni vagy bármilyen más módon sérülni. Külső színe világosszürke, belülről pedig fekete. Költséghatékony a használata, kedvezményes áron juthatunk egy sokoldalúan felhasználható csomagolóanyaghoz. Alapvetően szabványméretben értékesítik, de a Relatív-A Kft.-nél lehetőség van egyedi méretet is kérni a futártasakból a rendelés leadása során, nagyszámú rendeléskor pedig akár kedvezmény is igénybe vehető.

Ami a méreteket illeti, a legkisebb tasak 170 x 250 mm, a legnagyobb pedig 550 x 770 mm. Az, hogy a csomagban hány darab tasak található, az aktuálisan rendelt termék mérettől függ.

A biztonsági futártasak használata

A biztonsági futártasak használata rendkívül egyszerű, csupán arra kell ügyelni, hogy a tasakba helyezéskor ne gyűrődjön a tartalom. Nemcsak szállításkor hasznos segítség, de például irodában is vagy akár a háztartásban, ha valamit rendszerezni szeretnénk. Annak érdekében, hogy még átláthatóbb legyen a rendszer, a tasakra öntapadó etikettet is tehetünk, amit felirattal láthatunk el. Praktikus eszköz, ha számos dokumentumot kell logikusan tárolni. A dobozokkal ellentétben kevesebb helyet foglal, ezért csomagolástechnikai értelemben is kedvelt termék, hogy szállításkor nem kell vele sokat bajlódni.

Szükség esetén érdemes nagy tételben vásárolni, mivel olyan termékről van szó, ami valószínűleg több alkalommal is jól jön majd, akár többféle méretben is be lehet belőle tárazni. A Relatív-A Kft.-nél raktárról szállítanak, így ha onnan rendelünk futártasakot, néhány munkanapon belül meg is érkezik a csomag, és használható is ez a hasznos rendszerező termék. /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek