2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Ahol a zene szeretete, a szórakoztatás és a jótékonyság találkozik

Ahol a zene szeretete, a szórakoztatás és a jótékonyság találkozik

Az Öt Órai Tea Gitárzenekar nevét az elmúlt időszakban sokan megismerték és megtanulták a városban, s a környéken. Nemcsak azért, mert alkalomadtán fergeteges táncesten húzták a talpalávalót, hanem azért is, mert „szenvedélyük” lett korosztályuk szórakoztatása, a múlt jó hangulatú bulijainak felidézése és ezzel együtt a rászorulók segítése is.

A zenekar 2015 novemberében állt össze Ökrös Sándor vezetésével, debütáló rendezvényük az Újkazinci Baráti Kör Karácsonyi kavalkád elnevezésű eseménye volt tavaly decemberben.
Napra pontosan egy éve, s ma, 2016. december 14-én, első születésnapjukon már egy olyan karácsonyi partin zenélnek majd a Hotel Lukácsban, ahol törzsközönségük mellett egyre több kikapcsolódni, táncolni, beszélgetni vágyó szépkorú is ott lesz.
Az együttes a zenélésen túl számos karitatív megmozduláson is részt vesz, s teszi mindezt önzetlenül. Ezen felül Ökrös Sándor zenekarvezető magánemberként, fuvarozó vállalkozóként külön is támogatja az Újkazinci Baráti Kört, Kazincbarcika város közösségi és civiléletét, illetve minden jó szolgálatot. Legutóbb – szintén önzetlenül – Kurityánba és a Felsőbarcikai Alapítványhoz szállított adományokat a rászorulóknak.
Ma azonban 17 órától már a húrok közé csap a zenekar, hogy fergeteg hangulatú születésnapi koncerttel és táncesttel zárják a 2016-os évet!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek