2024. 12. 22. vasárnap

Zénó
1 EUR 414 HUF
1 GBP 499 HUF
Kezdőlap » Gasztro » Főételek » Kolbásszal töltött karaj
Kolbásszal töltött karaj

Kolbásszal töltött karaj

Kolbásszal töltött karajHozzávalók:

• 1 karaj (tetszés szerinti nagyságban)

• 1 parasztkolbász

• só

• bors

• olaj (a locsoláshoz)

• víz (a locsoláshoz)

 

Elkészítés

A csont nélküli karajt, felszúrjuk, és belehúzunk egy szál füstölt parasztkolbászt. Leöblítjük a hús külsejét, majd megsózzuk és megborsozzuk. 1/2 órát állni hagyjuk. Nem túl szorosan becsomagoljuk ezüstpapírba. Előmelegített sütőben egy tepsibe tesszük és nagy lángon 45 percig sütjük. Ekkor kinyitjuk az ezüstpapír tetejét, és így sütjük tovább a húst. Időnként megszurkáljuk húsvillával, hogy megpuhult-e. Saját szaftjával, vagy néhány kanál vízzel – olajjal meglocsoljuk, megpirítjuk. Tálalás előtt szeletekre vágjuk.

Hidegen és melegen is kiváló.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Tejszínes, gombás csirkemell
Hozzávalók: 40 dkg csirkemellfilé, 15 dkg gomba, 1,5 dl (főző)tejszín, 1 kanál keményítő 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, kakukkfű, kb. 2 dkg…

További cikkek

A babáknak is segítettünk
A főnővér egy tüneményes kisfiúval ölében áll a folyosón. Ő már kilenc hónapja maradt itt a kistarcsai Flór Ferenc Kórház Újszülött osztályán. Körbefo…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp