2024. 11. 22. péntek

Cecília
1 EUR 411 HUF
1 GBP 493 HUF
Kezdőlap » Gasztro » Főételek » Göngyölt pulykamell aszalt szilvával, barackkal
Göngyölt pulykamell aszalt szilvával, barackkal

Göngyölt pulykamell aszalt szilvával, barackkal

Göngyölt pulykamell aszalt szilvával, barackkalHozzávalók :

1 kg pulykamellfilé

1 teáskanálnyi só

1 mokkáskanálnyi őrölt feketebors

1 mokkáskanálnyi őrölt szerecsendió

1/2 teáskanálnyi só

2 teáskanálnyi szárított petrezselyemzöld

2 gerezd zúzott fokhagyma

aszalt szilva,

aszalt sárgabarack

Elkészítés:

Szeleteljük a pulykamellfilét és klopfoljuk ki rántotthús vastagságúra. Lepedőszerű hússzeletet kapunk. Ezeket sózzuk, borsozzuk. Fektessük a húsokra az aszalt szilvát és barackot sorban. Göngyöljük fel szorosan, és tűzzük meg hústűvel. Szórjuk meg szerecsendióval és rakjuk tűzállótálba sorban. Öntsük rá kevéske olajat, s lefedőzve pároljuk, majd süssük pirosra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Tejszínes, gombás csirkemell
Hozzávalók: 40 dkg csirkemellfilé, 15 dkg gomba, 1,5 dl (főző)tejszín, 1 kanál keményítő 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, kakukkfű, kb. 2 dkg…

További cikkek

Üdv a pénzügy világában!
Az iskolás évek alatt sokan abszolút távol érezzük magunktól a matematikával összefüggő tantárgyakat, aztán a felnőtt életünkben mégis pénzügyekkel, s…
Elizabeth Koncertshow az Arénában
„Nagy fába vágtuk a nagy fejszénket” – mondta  Janza Kata, az ország Elisabeth-je, a gödöllői Királyi Kastélyban tartott sajtótájékoztatón, ahol behar…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp