2023. 10. 2. hétfő

Petra
1 EUR 390 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Professzionális tisztítás az otthonunkban, kül- és beltéren? Lehetséges!

Professzionális tisztítás az otthonunkban, kül- és beltéren? Lehetséges!

A professzionális tisztítás nekünk is jár az otthonunkban, nem csak ipari környezetben hasznos! Persze jó esetben kevesebb a takarítanivaló, de ez nem ok arra, hogy ne használjuk ki a kiváló berendezések erejét. 

 

Legyen szó akár nedves-száraz porszívókról vagy magasnyomású mosókról, találunk a piacon megfizethető árú, ugyanakkor kiváló eszközöket!

 

Nagy a piac, de kevés az igazán jó gép

 

Ha szemügyre vesszük a piacot, akkor láthatjuk, hogy számos különböző megoldás közül választhatunk. Azonban kevés olyan van, aminél a valóban jó teljesítmény megfizethető árral párosul. Érdemes megnézned a HQBOLT.HU professzionális tisztítógép kínálatát, ahol például nagyon jó Husqvarna porszívókat és magasnyomású mosókat is találhatsz. Nem is akármilyeneket, ráadásul reális áron.

 

Nagy teljesítmény a professzionális tisztításért

 

Egy nagy teljesítményű, erős nedves-száraz porszívó nem csak kis szennyeződésekre megoldás. Ezek a készülékek olyan kiváló szívóerővel bírnak, hogy nem okoz nekik gondot még a kisebb törmelék sem.

 

Ha fúrunk-faragunk, akkor jó szolgálatot tesz azzal, hogy nem kell a felsöpréssel foglalkozzunk. Ráadásul kaphatóak olyan modellek is, melyek kifejezetten fel vannak készítve az elektromos kéziszerszámokkal való közös munkára.

 

Ezalatt azt kell érteni, hogy található rajtuk tápcsatlakozó, amelyen keresztül ezek a szerszámok áramhoz juthatnak. Így nem kell gondoskodnunk külön hosszabbítóról, mert az már be van építve a porszívónkba.

 

Ha pedig a csiszoló, körfűrész stb. is fel van készítve a két eszköz közös munkájára, akkor kevesebb lesz a por is. Ilyenkor ugyanis a csövét közvetlen oda tudjuk kötni, ahol a szennyeződés keletkezik. Ezt valaki egyszer nagyon jól kitalálta. Használjuk!

 

Hosszú élettartam, öntisztítás

 

Amikor egy gép hatékonyságát elemezzük, akkor abba beletartozik az is, hogy mekkora élettartammal számolhatunk. Akár magánál az eszköznél, akár a benne található szűrőnél.

 

A Husqvarna kiváló gépeinél hosszú PET szűrőpatron élettartammal számolhatunk. Ennek az egyik oka az, hogy öntisztulási képességgel is rendelkezik, köszönhetően a félautomata szűrőtisztító rendszernek. Ezzel jelentősen növelhető a használhatóságának ideje.

 

Magasnyomású mosók

 

A kültéri tisztítás bajnokaként nagyon hatékonyan segítenek minket a hétköznapokban. A fő területek, ahol alkalmazni szokták őket, az a járdák, utak és helyiségek padlóinak takarítása. A térköveket például szinte újjá tudjuk velük varázsolni. Aki egyszer ezt kipróbálta, az máskor is alkalmazni fogja, ez biztos.

 

A másik terület az otthoni autómosás. Az udvarunkon történő takarítás során tökéletesen eltüntethető vele a szennyeződés. Lesz egy kis házi autómosónk, ha beszerzünk egyet. Amire itt érdemes figyelni, az a magas víznyomás miatt az, hogy ne túl közelről fújjuk a fényezést! Ugyanis épp az erőssége miatt felsértheti azt, a túlságosan kis területre koncentrálódó hatalmas nyomás miatt.

 

Ezenfelül azonban használjuk bátran, hogy megkönnyítsük a saját dolgunkat!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek