2022. 05. 20. péntek

Bernát, Felícia
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Milyen egy strapabíró kenyértartó?

A konyhába belépve nagyon sok mindennel találkozhatunk. Egyrészt a számtalan konyhai kis- és nagygép, eszközök, kellékek, valamint maguk az ételek és kiegészítőik. Sokszor nincs idő a reggeli rohanásban rendet rakni, vagy este a vacsora után már fáradtan dőlünk be az ágyba.

 

Viszont időről-időre érdemes a konyhát teljesen rendberakni és ilyenkor jövünk rá, hogy esetleg szükségünk lenne egy jó minőségű kenyértartóra, hogy a mérhetetlen mennyiségű pékárunak végre fix helye legyen. Ha eldöntöttük, hogy beszerzünk egyet, akkor jöhet a következő lépés, annak átgondolása, hogy milyen anyagú legyen és mekkora kapacitású?

 

Pékáruk növekvő mennyisége

 

Napjaink háziasszonya kevesebbet süt-főz, mint eleink. A sarki pékségek úgy megszaporodtak, mint régen a kocsmák, így a társadalmunk fogyasztása nőttön-nő, és egyre több otthon a kenyérféle, a péksütemény. Iszonyatos választékkal találjuk szembe magunkat, kenyerekből is sokféle van, hát még a különféle sütikből.

 

A különböző üzletláncokban mindenhol külön sor van csak a pékáruknak. Nem hiába szaporodott meg otthonunkban is ez az élelmiszer. Hol a nappaliban botlunk bele egy zacskóba, hol a konyhában, nem beszélve arról, ha a családban több gyermek is tartózkodik. Ez egyrészt a rendetlenség érzetét kelti, másrészt pedig a mindenhol elhullajtott morzsa kedvez a kisállatok megjelenésének is.

 

A megfelelő tárolás

 

Egy jó minőségű, megfelelően záródó tároló a válasz a kérdésünkre. A Curver.hu webáruház konyhai tároló dobozainak minősége garantálja a hosszan tartó tárolás képességét, így ez jellemző a kenyértartóikra is. Strapabíróak, masszívak, nem egy-két évre tervezett darabok.

 

Ha visszagondolunk a régi kenyértartóinkra, akkor sokszor az is problémaként merült fel, hogy nem látjuk, mi van benne és milyen állapotban. Nem precízen csukódtak, és kipotyogott belőlük minden morzsa. A Curver.hu kenyértartói elöl átlátszóak, így bármikor meg tudsz róla győződni, hogy le kell-e ugranod a boltba vagy még várhat a bevásárlás.

 

Esztétikum és praktikum egyben

 

Fontos, hogy a kenyértartó igényes külsejével illeszkedni tudjon a konyhabútorhoz és annak kiegészítőihez. Így nem szorulunk arra, hogy végül a kamrában végezze. Büszkén állhat a konyhapulton, ráadásul szemet gyönyörködtető, amikor a friss zsemlék, kiflik látszanak benne. Több színben is kapható. Mivel műanyagból van könnyen hordozható, takarításnál bárhová, még telepakolva is áthelyezhető.

 

Gyors és egyszerű tisztán tartás

 

A Curver termékek azért is közkedveltek, mert rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, azaz pénztárcabarát árucikkek. Ezenkívül, tisztántartásuk sem egy bonyolult feladat, amely egy konyhában sürgő-forgó egyénnek bizony nem elhanyagolható szempont.

 

Porosodás esetén elegendő csak egy száraz vagy nedves ronggyal áttörölni, az alaposabb tisztítás pedig elvégezhető egy mosószeres szivaccsal. A strammsága abban is tetten érhető, hogy nem törik, nem reped, bírja a gyűrődést!

 

Ha megtetszett a kenyértartó, nézz szét a többi műanyag termék között is, biztos találsz még kedvedre valót!/X/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum