2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

A tökéletes esküvői dekoráció 

Egy esküvő akkor lesz éppen olyan, mint amilyennek megálmodtuk, ha a szervezés folyamán minden apró részletre odafigyelünk. A megfelelő helyszín, a menü és a torta kiválasztása mellett hasonlóan fontos az egyéniségünkhöz leginkább illő esküvői dekoráció megtalálása.

Azt is tudnunk kell, hogy a virágok nem fedik le az esküvői dekoráció fogalmát. Most bemutatjuk azokat a kiegészítő elemeket, amelyek mesebelivé varázsolják a kiválasztott helyszínünket!

Személyre szabott esküvői dekoráció

Álmaink esküvőjét csak akkor fogjuk teljesen magunkénak érezni, ha minden apró díszítőeleme a személyiségünket tükrözi. Szerencsére egyre többen felismerték ennek a területnek a fontosságát, így egyre szélesebb a lehetőségek tárháza. Az Esküvőpalota dekorációs kínálatában például a rózsaszín romantikától, a letisztult elegancián át, a koptatott vintage-ig minden stílus képviselteti magát.

Különleges szabadtéri díszek

Egyre több pár dönt amellett, hogy életüket egy különleges szabadtéri helyszínen kötik össze. Ilyen esetben is számos szín, forma és anyag közül választhatunk. Legyen szó természetközeli vagy tradicionális dekorációról, néhány díszítőelem használata szinte kötelező!

Az esküvői dekorációhoz remekül passzolnak a különböző lampionok, melyekből minél több van, annál mutatósabbak. Ne feledkezzünk meg a fényfüzérekről és a lámpásokról sem, melyek fákra aggatva vagy tekerve, üvegtálakba vagy az asztalokra téve pompásan ragyogják majd be az éjszakát. Közkedveltek még a könnyed esésű, lágy drapériák, valamint a régies romantikát sugárzó bútorok, kosarak, faládák.

Fotófal: a legnépszerűbb dekorációs elem

Ma már elképzelhetetlen az esküvő egy dekoratív fotófal nélkül. Nemcsak a szertartás és az esküvői fotózás hátteréül szolgálhat, de a vendégsereg szuper szelfiket készíthet egy-egy jól eltalált fal előtt. A legnépszerűbb fotófalak régies ajtókból, raklapokból, esetleg szalmatáblából készülnek.

Többfunkciós esküvői táblák 

Ha dekorációs táblák használatán gondolkodunk, tudnunk kell, milyen funkciókat láthatnak el az ízléses és hasznos kreatív elemek. Léteznek köszöntő-, idézet- és információs táblák, ültetési rendet vagy éppen a menüt bemutató táblák. A tájékozódást segíthetjük helyszínjelző táblákkal, de a nászajándék és az emlékkönyv helyét is jelölhetik a dekorációs elemek.

Sikkes esküvői kártyák

Érdemes esküvői kártyákat is használnunk egyrészt dekorációs elemként, másrészt a különböző, fontos információk átadására. Alkalmazhatunk többek között menü-, ültető- program- vagy köszönőajándék kísérő kártyákat. Egy a lényeg: stílusában illeszkedjen az esküvői meghívóhoz.

Bármilyen dekoráció mellett is döntünk, a legfontosabb szempont, hogy az ifjú pár stílusát tükrözze, miközben még különlegesebbé varázsolja életük egyik legszebb napját./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek