2023. 02. 7. kedd

Rómeó, Tódór
1 EUR 391 HUF
1 GBP 438 HUF

Miért érdemes otthonra is beszerezni egy nyomtatót?

Kikapcsolódáshoz és munkához egyaránt jól jön egy saját nyomtató.

 

 

 

 

 

Míg néhány évvel ezelőtt még kifejezetten ritkaságszámba ment, ha valaki otthonról dolgozott, ma már a cégek is szívesen választják ezt a megoldást az alkalmazottaiknál, hiszen sokat spórolhatnak a home office bevezetésének segítségével. Az átalakuló világ sokat tett ezért a felismerésért, aminek hatására új trendek jönnek létre. Az otthoni irodák egyik velejárója, hogy megszűnik a munkahelyi nyomtatás lehetősége, így az emberek kénytelenek a szalonokat választani vagy beruházni egy saját nyomtatóba. Az utóbbi megoldás sokak számára kényelmesebb, hiszen a legtöbb gyártó már a nagyközönség számára is megfizethető áron kínál nyomtatókat.

A munkánk, illetve hobbink függvényében érdemes átgondolni, hogy milyen típusra lenne szükségünk. A tintasugaras nyomtató olcsóbban beszerezhető, de kevesebb szöveges dokumentumot tudunk egy töltéssel nyomtatni vele, mint a lézernyomtatóval, amit azoknak ajánlanak, akik kifejezetten sok szöveget nyomtatnak. Ha néhány alkalommal szeretnénk színesben is printelni, például meghívókat, ezt tökéletesen képes kiszolgálni a tintasugaras nyomtató is. Fontos az is, hogy a tintasugaras nyomtatókhoz is elérhetőek olyan festékpatronok, amik hosszan képesek kiszolgálni az igényeinket, akár kétszer annyi ideig, mint egy márkás típus. Ezek a prémium minőségű festékek általában kompatibilis termékek, így ha ismerjük a nyomtatónk modelljét, könnyen találhatunk hozzá kiegészítőt, ilyen például a HP 652 patron is.

Kereshetünk a nyomtató típusa alapján is, például a Canon TS3100 segítségével megtaláljuk majd az összes utántöltési alternatívát. Előbbiek azt példázzák, hogy ma már megfizethető áron hozzá lehet jutni egy nyomtatóhoz, és ha kellő figyelmet fordítunk rá, a fenntartása sem került vagyonokba. Praktikusságát pedig talán nem is kell hangsúlyoznunk, hiszen egy családi fotó kinyomtatása, egy fontos irat, egy iskolai feladathoz szükséges dokumentum sokkal hamarabb a kezünkben lehet, megspórolva a szalonban történő várakozást, a harmadik fél bevonását, de akár az utazást is.

A fotó forrása:
FabrikaSimf / Shutterstock.com

 

 

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek