2023. 09. 24. vasárnap

Gellért, Mercédesz
1 EUR 387 HUF
1 GBP 446 HUF

Melegítsd fel a medencét okosan

Sokan gondolkoznak egy kerti medence felállításán, amellyel a meleg időben, de főképp a kánikulai napokon sokkal kellemesebbé és elviselhetőbbé tehetik a mindennapokat. Vannak persze nyáron is hűvösebb időszakok, de ez nem kell, hogy eltántorítson senkit a családi medence megvásárlásától. Szerencsére ma már rendelkezünk olyan okos és környezetbarát megoldásokkal, amelyek segítségével megőrizhető, sőt meg is emelhető a medencevíz hőmérséklete. Okosan és gazdaságosan.

Gazdaságos és környezettudatos módszerrel

Ha te is olyan megoldást keresel, amellyel nem csupán szinten tudod tartani a medencében lévő víz hőmérsékletét, hanem még néhány fokkal meg is emelheted annak értékét, akkor nézz körül a Medence Óriás medencefűtési megoldásai között. Találhatsz az oldalaikon szolár medencefűtési eszközöket, de ha inkább a hagyományos elektromos berendezések vagy a hőszivattyús megoldások érdekelnek, akkor is jó helyen jársz náluk.

Ha a szolár medencefűtés mellett teszed le a voksot, akkor egy gazdaságosan és környezettudatosan működtethető rendszert választasz, amivel gyorsan és hatékonyan elérheted a célod: a kellemes és élvezetes medencevíz hőmérsékletet.

Sok-sok Celsius-fokot megmenthetsz

A szolár medencefűtési technológiával képes lehetsz akár 6°C-kal is megemelni a medencében lévő víz hőmérsékletét. Ezzel aztán sokkal hamarabb igazán élvezetes hőfokú lesz a víz, emellett pedig sokkal tovább is élvezheted te és a családod vagy a barátaid a szabadban felállított medencében a pancsolós napokat. Nem kell nélkülöznötök ezt a remek programot hosszabb ideig, amikor a didergősebb nappalokon és éjjeleken hidegebbé váló vizet lassabban melegítik fel a napsugarak.

A szolárpanelekkel vagy egy gúla alakú napkollektoros vízmelegítővel ez a folyamat a töredékére csökkenthető. Ráadásul, ha még arra is gondolsz, hogy letakard a medencét egy arra alkalmas szolár medencetakaróval, akkor a felmelegített víz tovább megtartja majd a nagyon finom hőmérsékletét is. Ennek alkalmazásával nem kevesebb mint 3-4 Celsius-fokot is nyerhetsz.

Melegítsd fel plusz áramfelhasználás nélkül

A medence szolárfűtési technológia egy olyan környezetbarát megoldás, amelynek segítségével elektromos áram igénybevétele nélkül, a nap erejét felhasználva biztosíthatsz egyszerűen plusz hőfokokat a még tökéletesebb medencés élményekhez. A szolárpanelek lényegében napkollektorok, amelyeket a medenceszivattyúhoz és a szűrőrendszerhez kell csatlakoztatni a megfelelő eszközökkel. Nagyon hatékonyan biztosíthatod így az egész medencében a finom és egyre emelkedő hőmérsékletet. Nemcsak a tetején lesz ugyanis meleg a víz, hanem a vízforgatásnak köszönhetően az alján is.

Egy kerti medence áldás a nyári melegben, a családdal és a barátokkal feledhetetlen élmények forrása. Biztosítsd a plusz fokokat szolárfűtési megoldással, és told ki a pancsolási szezont./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek