2024. 05. 16. csütörtök

Botond, Mózes
1 EUR 386 HUF
1 GBP 450 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • 10 ok, amiért érdemes színes kővel ellátott eljegyzési gyűrűt választanod

10 ok, amiért érdemes színes kővel ellátott eljegyzési gyűrűt választanod

Az eljegyzési gyűrű kiválasztása minden férfi számára igazi kaland, miközben rengeteg kérdéssel jár. Fehérarany vagy sárgaarany legyen? Nagy kővel rendelkezzen, vagy jobb, ha diszkrét kialakítású? Klasszikus eljegyzési gyűrű lenne, vagy inkább modern stílusú?

Rengeteg részletre kell figyelni, amikor eljegyzési gyűrűt választasz leendő feleségednek. Most végignézünk 10 okot, amiért érdemes elhagyni a klasszikus változatot, és színes kővel kombináltat választani. Különösen akkor, ha barátnőd szereti a meglepetéseket.

1. Eredetiség

Ne félj a „dobozon kívül” gondolkodni a gyűrű kiválasztásakor. A legtöbb férfi a bizonytalanság miatt csak a készleten lévő eljegyzési gyűrűk között keresgél. A merészebbek viszont sokszor elkerülik a hagyományosokat, és valami újszerű mellett döntenek.

2. Jelentés

Az eljegyzési gyűrű önmagában is különleges jelentéssel bír, a bizalom és a szerelem szimbóluma. Ha ennél többre vágysz, választhatsz olyan drágaköves gyűrűt, amely mást is jelent. Például figyelembe veheted kedvesed születési dátumát, és ajándékozhat neki egy ékszert azzal a kővel, amely szerencsét hoz neki.

3. Ritkaság

Egy ritka drágakőből készült gyűrű kiválasztása olyan gesztus, amelytől leendő menyasszonyod különlegesnek érzi magát.

4. Szépség

El kell elismernünk, hogy életünk szebb a minket körülvevő színektől. A tenger mély színei intenzív, élénk tónusokban jelennek meg a zafírban, míg a smaragd élénk árnyalata a természet frissességére emlékeztet.

5. Új kezdet

A smaragd intenzív zöld színe a megújuláshoz köthető. Ez a drágakő szorosan kapcsolódik a tavaszi szezonhoz is, jó választás azoknak a pároknak, akik ebben a szezonban terveznek esküvőt.

6. Szerencsebűbáj

Nem mindenki hisz az asztrológiában, vagy más spirituális dolgokban. Ha tudod, hogy a barátnőd rajong ezekért, biztosan lenyűgözi őt, ha egyfajta talizmánvédő gyűrűvel leped meg, ami misztikus tulajdonságokkal rendelkezik.

7. A szerelem jelképe

A vöröset a szerelemmel és szenvedéllyel társítják, ezért egy rubin eljegyzési gyűrű remek választás. A világ egyik legértékesebb drágaköve, könnyen felismerhető stílusjegyét intenzív vörös színe adja.

8. Kedvenc szín

A szín az egyik legerősebb „fegyver”, érzelmeket közvetít és befolyásolja a hangulatot. Szinte lehetetlen elválasztani attól, amit érzünk. Főleg, ha egy olyan ékszerről van szó, amelyet leendő feleséged mindig viselni fog.

9. Érték

Meggyőződésünk, hogy minden nő szeretne legalább egy drágaköves ékszert. Amit pedig nem szabad elfelejteni, az a tény, hogy ezek a lenyűgöző drágakövek befektetési értékkel is bírnak.

10. Mindig divatban

A drágakövek nem veszítenek értékükből, főleg, ha nemesfémből készülnek. Ezek mindig is divatosak voltak, óriási értéke és tökéletes szépsége, a végső elegancia és kifinomultság szimbóluma, amely öröklődő családi örökség is./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek