2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Programajánló
  • »
  • Újra a családokat szórakoztatják a nagysikerű „A Varázslat Mesterei – Gyerekeknek” rendezvényel

Újra a családokat szórakoztatják a nagysikerű „A Varázslat Mesterei – Gyerekeknek” rendezvényel

Hazánk népszerű gyermekbűvészei egy színpadon!

A programsorozat rendkívül közkedvelt volt az elmúlt évek során, ezért április 9-én itt a következő szuperprodukció vadonatúj szereplőkkel! Kihagyhatatlan lehetőség az egyedi élményeket kereső családoknak a Klebersberg Kultúrkúriában. Fellépők: Hajnal Máté, Szajlai Szabolcs és Varázs Tamás, akinek legújabb karaktere a “Seriff”, de az ismert és minden előadáson látható Bűvész-Varázsló karakter is visszatér. Mindenekelőtt a gyermekeket szórakoztatják a fellépők, de persze a gyermeklelkű felnőtteket is. Varázs Tamás a családok nagy kedvence, sok humorral átitatott előadásai mindig ámulatba ejtik a közönséget.
A “Varázslat Mesterei Gyerekeknek” egy nagysikerű eseménysorozat, ahol Magyarország legjobb gyerekbűvészei szerepelnek egy színpadon. 3 zseniális gyerekbűvész – 2 szenzációs előadás – 1 felejthetetlen élmény! Kiváló program az egész családnak! 2022. április 9-én tartják a következő előadást, a Klebersberg Kultúrkúriában.
– Ez már a negyedik alkalom lesz, minden alkalommal vadonatúj fellépőkkel. Reméljük, újra teltházas előadásokkal kápráztathatjuk el a gyerkőcöket. Ismét lehet választani a 11.00 órás, illetve a 16.00 órás kezdési időpontokból. Legújabb fellépőink: Hajnal Máté, aki fiatal kora ellenére, tehetségének köszönhetően máris a gyerekek nagy kedvence lett különleges stílusával, sármjával. Szajlai Szabolccsal leginkább az ország szállodáiban, hoteleiben találkozhatott a közönség, ezen kívül rengeteg rendezvényen szórakoztatta már nyuszijával a nagyérdemű publikumot – részletezte Barlai Tamás, művésznevén Varázs Tamás.
Elmaradhatatlan lehetőségként mindenki vásárolhat bűvészkellékeket az előadás előtt, után és a szünetben is! A program legvégén a jól megszokott módon fényképezkedhetnek a fellépő bűvészekkel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…