2024. 05. 8. szerda

Mihály
1 EUR 389 HUF
1 GBP 452 HUF

Miből lesz a cserebogár?

A szent, a legrangosabb erotikus könyvért járó díjnyertes író, Tiffany Reisz Eredendő bűnösök című sorozatának folytató köteteinek, az Ártatlanság éveinek első, nyáron megjelent része, avagy a történet újonnan érkező előzményköteteinek egyike. Az írónő már a kezdetekkor fontosnak tartotta e sorozat megírását, hogy minél jobban elmesélhesse olvasóinak a tinédzser Nora és a jóval idősebb pap, Soren megismerkedésének részleteit.

A szentben az ifjú Nora szemszögéből ismerhetjük meg a történetet; a fiatal tapasztalatlan, és az olvasók által már ismert érett Nora közötti különbség elég szemléletessé válik olvasás közben. Habár a kötetben elhangzó számos dolog már ismerős lesz az olvasóknak, újdonságokat is megtudhatnak majd kedvenc szereplőik múltjáról. Érthetőbbé válik a történet, így A szent segítségével teljesen összeáll a sorozattal kapcsolatos kép; megismerhetjük hogyan találkozott Nora Sorennel.

A regény nem szenved hiányt pikáns jelenetekből, így akinek ilyen szempontból Az Úrnő kicsit csalódás volt, azt most kárpótolja Reisz. A szerző sok boldog pillanatot szerez majd olvasóinak szórakoztató stílusával és szereplői szellemes dialógusaival. Reisz írói nagyszerűségét támasztja alá, hogy sorozatának kötetei megunhatatlanok, sőt egyre jobbak és jobbak, így nem csoda, hogy a szerzőnek sikerült magához láncolni egy masszív rajongói tábort.

Tiffany Reisz könyvei kiemelkednek a napjainkban a könyvpiacot elárasztó erotikus sorozatok tömkelegéből különleges karaktereikkel. A regénybeli szereplők szellemes, hiteles és sokszor humoros szócsatái további színfoltjai a sorozatnak; Reisz regényei mindenképpen érzelmeket váltanak ki az olvasókból, mitöbb sokszor legvadabb vágyaikat teljesítik be.

Reisz nem riad vissza attól sem, hogy számos alkalommal az olvasók határait pedzegesse a tőle megszokott stílusban. Aki eddig is kedvelte a sorozat köteteit, az egyenesen rajongani fog A szentért. A sorozat minden rajongójának ajánlott a könyv elolvasása, azok pedig, akiknek felkeltette érdeklődését a sorozat, ne habozzanak; vessék magukat minél hamarabb bele a Reisz alkotta különleges világba, amit később már képtelenek lesznek elengedni…

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek