2024. 05. 3. péntek

Tímea, Irma
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Csevegés a Művészetek Házában

Ma még arról szólt a „csevegés” a sajtótájékoztatón a Művészetek Házában Miskolcon, hogy Juhász Rita igazgató közeledvén az év vége, kis számvetést végzett. A mérleg? Az idén kétszáz előadás, hetvennégyezer néző és három esztendő működés, plusz két nyár Miskolctapolcán. Mint mondta: -Azt érezzük, hogy megszerették a házat a miskolciak, de azt is érezzük, hogy nagyok az elvárások.

 

Fotónkon: Madarassy Réka, Juhász Rita és Fodor János

Márpedig mi azt határoztuk el, s ehhez is tartjuk magunkat, hogy a sztárok mellett teret adunk a hazai, és helyi művészeknek is. Így például a Kortárs Galériában mindig olyan művész állít ki, akinek valamilyen kötődése van Miskolchoz. A programjainkat az év elmúlt időszakában számos komolyzenei és ifjúsági hangverseny, könnyűzenei-, népzenei-, világzenei- és jazz koncert, valamint táncszínházi előadás színesítette.Az ünnepek közeledtével családi programokat is kínálunk, amelyek között mesejátékok és koncertek várják a nézőket.

A sajtótájékoztatón egy új januárban induló egyelőre hat részből álló műsort is bemutattak, amelynek moderátora és szervezője, Fodor János, szerkesztő-műsorvezető lesz. Ez a Csevegés, ahol Ő kérdez-get, és az első január 29-én lévő műsorban Endrei Judit, Gábriel, Gerendás Péter, Sándor Pál, Szőke András, és Zalatnay Sarolta válaszol-gat majd. Az esték produkció központúak és meglehetősen hosszúak lesznek, – ígérte a szerkesztő.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…