2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Állami kitüntetést kapott Farkas Félix

A Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet vehette át Farkas Félix a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés tagja és a Mezőkövesdi Kisebbségi Bizottság elnöke augusztus 20-a alkalmából a Néprajzi Múzeumban.

Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet a Magyar Köztársaság nagyrabecsüléséül, a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában kifejtett kimagasló, példamutató személyeknek adják. Farkas Félix közel 20 éve lelkiismeretesen, önfeláldozóan végzi közéleti munkáját.
Farkas Félix mély hálával vette át a díjat, amely számára nagy megtiszteltetést jelent. Úgy érzi, eredményei mögött sok olyan ember áll, akiknek őszinte köszönettel tartozik.
A rangos kitüntetést a köztársasági elnök megbízásából dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter adta át Farkas Félixnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek