2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
Makettek és modellek Miskolcon

Makettek és modellek Miskolcon

Makettek és modellek MiskolconAmiként pontosan egy évvel ezelőtt, most hétvégén is a makettezés, egyszersmind a finom, apró járművek szépségei iránt érdeklődőket várják egy tárlatra a borsodi megyeszékhelyen. A starwars.hu hírportál beharangozója szerint a kétnapos eseményen borítékolhatóan akadnak majd érdekességek a Star Wars-rajongók számára is; tavaly voltak bőven. A Miskolci Makettezők Baráti Köre által immár másodszor megszervezett Nemzetközi Makettkiállítás részben verseny is, több kategóriában (a mozis űrhajókat nem különböztetik meg, csak „egyéb” címszó alatt), de a laikusok legalább annyira elgyönyörködhetnek a vitrinek tartalmában, mint a műanyagdarabkák ragasztgatásának felkent profijai.

Tehát repülők, világháborús tankok, gyorsasági motorok és sportkocsik mellett – ahogy a Csillagok háborúja-filmekkel foglalkozó website hangsúlyozza – Millennium Falcon és rohamosztagos-speeder: június 26-27-én az avasi Fényi Gyula gimnáziumban. Nyitvatartás: szombaton 11-17, vasárnap 8-13- óra között. További információk a miskolcmakett.hu honlapon. A rendezvényre a belépés ingyenes.

Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon Makettek és modellek Miskolcon

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek