2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
Kisvilág, nem csak kicsiknek

Kisvilág, nem csak kicsiknek

Kisvilág, nem csak kicsiknekA hullámsírba merülő Titanictól a működő kisvasútig több száz makettet állítottak ki a hétvégén a miskolci rendőrségi kiképzőbázison rendezett nemzetközi makett bemutatón és versenyen.

A jól sikerült rendezvényen több száz makettet állítottak ki. Az asztalokon és a vitrinekben békésen megfértek egymás mellett a világháborús német páncélosok és a lengyel vadászrepülők, a Varsói Szerződés helikopterei és a Csillagok háborúja űrflottája. Jöttek is szép számmal a kisgyerekes családok, s nem kis meglepetésre talán még több felnőtt. A gyerek mindenkiben benne lakik, s mint a példa mutatja, néha elő is jön.

 Az egyik legnagyobb sláger a működő vasúti terepasztal volt, ahol jöttek, mentek a szerelvények. „Tetszenek a vonatok” – árulta el hosszas tanulmányozás után Bányai Regina (4). „Még nem utazott vonaton, csak kocsival, de majd kipróbáljuk”- mondta a kislány örömére Bányai László. Sokan álltak meg a nem is olyan mini középkori hadihajók makettje előtt is. Aki pedig kedvet kapott a mini világhoz az a helyszínen is megvásárolhatott mindent, amire szükség van a makettek készítéséhez. 

Cs.L.

 

Kisvilág, nem csak kicsiknek Kisvilág, nem csak kicsiknek

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek