2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

A görcsönyi Joli néni segít

Lapunk egy éve írt Joli néniről, – Temesi László kollégám járt nála – a görcsönyi jósról,a Joli-jósdáról, s azóta a hozzászólásokból, s a hozzánk érkezett telefonokból azt látjuk, hogy nagyon sokan keresik a „fehér boszorkány,”- ahogy Ő is mondja magáról – segítségét.

Ma, Én is felhívtam telefonon, mert szerkesztőségünket egy olyan hölgy kereste meg, aki, – mint mondta – nagyon nagy bajban van, annyira, hogy neki csak Joli néni segíthet, mint ahogy ezt már máskor is megtette. Joli néni rögtön tudta kiről van szó, s mondta, ahogy letesszük a telefont máris hívja a lányt, akinek sajnos nem volt lehetősége, hogy telefonáljon.
– Tudod kedvesem, sokan azért nem találnak meg, mert csak délelőtt fél héttől 12-ig fogadom a hívásokat. Délután azoknak a régi barátaimnak segítek, akikkel már évtizedes kapcsolatban vagyok.Az internetet meg nem nézem, mert ahhoz már öreg vagyok, így inkább telefonon, vagy személyesen tudok válaszolni azoknak akik megkeresnek. Tudják az emberek, hogy sok mindenhez értek, szerelmi kötésben, rontás levételben, üzleti életben, magán életi gondokban is adok tanácsot.Én nem hitegetem az embereket, hanem őszinte vagyok. Nem is kérdezem ki őket, mint sokan, akik csak szélhámoskodnak, s elhitetik magukról, hogy értik a kártya szavát. Ha nem lennék hiteles, akkor nem keresnének ennyien, mert bizony sokszor még a rendőrség is hozzám fordul, ha eltűnt tárgyat, személyt keresnek. Persze az már az embereken múlik, hogy hogyan hasznosítják a tanácsaimat, mert a sorsukért mindenkinek magának is tenni kell. A kártya megmutatja a jövőt,de senki helyett sem old meg semmit.
Ezt nehezen veszi tudomásul aki bajban van?
-Embere válogatja. A jó múltkorában egy olyan asszony jött hozzám, aki mindig perpatvarban állt az urával. Elmondtam neki, hogy milyen fűszereket keverjen össze, s hogyan alkalmazza. Megcsinálta.Öt nap múlva hálálkodva hívott fel. Ez csak egy egyszerű példa, arra, hogy az embernek nem hullik semmi az ölébe, hanem mindent meg kell tennie, ha el akar érni valamit.
– Megadhatjuk-e Joli néni telefonszámát az érdeklődőknek?
– Hogyne, hiszen azért vagyok, hogy segítsek, s mindenkit megnyugtathatok, hogy sokáig tudjuk majd tanácsainkkal az embereket szolgálni, mert a lányomnak is megvan ez a képessége mint nekem.
S ahogy tudjuk, Joli néni is kiváló egészségnek örvend, amit szívből kívánunk, hogy sokáig jósolhasson még jókat az embereknek.
Joli néni elérhetősége: Mobil:0620 528 5153,Tel:0672 372604
Orosz B.Erika

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Így válasszunk ruhát esküvői vendégként, hogy később is tudjuk viselni Itt a május, indul az esküvőszezon. Vannak olyan évek, amikor nem is egy, ha…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…