2024. 04. 29. hétfő

Péter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Anziksz a 94.-ről

Megbecsülni sem tudom, hogy ma mennyien voltak a budapesti Vörösmarty és a Vigadó téren valamint a Duna korzón, de az biztos, hogy néhol egy tűt sem lehetett leejteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az idő is kegyes volt a 170 kiállító kiadóhoz és a látogatókhoz. A kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri eseményén, – mint egykori magyar szakos tanárnak – melegedett a szívem, örült a lelkem, mert azt láttam, hogy a felnőttek, a gyerekek – minden ellenkező híresztelés ellenére – szeretnek olvasni.

 

 

Vásároltak az olvasók, örültek a kiadók adta kedvezményeknek, az ajándék könyveknek, dedikáltak az írók, a színpadokon zene szólt a gyerekeknek, érdekes beszélgetéseket hallgathattunk.

Engedtessék meg, egy személyes, kellemes élmény is. A Smaragd Kiadó előtti asztalnál egy ismerős úriember dedikálta éppen a könyvét, de amikor rám köszönt semmiképpen nem tudtam összerakni a képet. Nem árulok ezzel el titkot, de több mint 30 éve ismerjük egymást, egészen más területről. Én már akkor is újságot írtam, de Varga Barnabást és feleségét Tündit, – akinek az új könyvét is ajánlja – egy komoly, miskolci, családi vállalkozás tulajdonosaként ismertem meg. Az asztalon viszont megpillantottam „Az erdő rejtekén” című regényét. Mint kiderült megjelent már egy novelláskötete is amelyben 17 utazásra invitálja az olvasót.  Az első regénye egy romantikus kalandregény ahogy a szinopszisban írja:bujdoklás a Bükkben, szerelem, hajsza egy összeesküvés hátterében. Izgalmas olvasmánynak ajánlom, akár nyaraláshoz is.

-obe-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…