2023. 09. 25. hétfő

Eufrozina, Kende
1 EUR 387 HUF
1 GBP 446 HUF

Őrizetben a miskolci vascsöves támadó

Vascsővel támadt áldozataira Miskolcon az a férfi, akit a rendőrök azonosítottak, majd elfogták.

Felfegyverkezve elkövetett rablás és életveszélyt okozó testi sértés bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 28 éves miskolci férfival szemben. A gyanúsított 2023. május 30-án 18 óra körül Miskolcon, egy Bodó-tetői portára behatolt, majd ott egy vascsővel bántalmazott egy férfit és egy nőt, akik a támadás következtében súlyosan megsérültek. A rabló egy mobiltelefont és egy kerékpárt tulajdonított el a sértettektől, majd elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök a beszerzett adatok és információk alapján egy szervezett akció keretében 2023. június 7-én azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Az akcióban a főkapitányság, a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói és a „Bükk” Mélységi Közterületi és Támogató Alosztály munkatársai vettek részt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a támadót őrizetbe vette, és gyanúsítotti kihallgatása után előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Madárlátta maláta
Egy sör nem sör, tartja a mondás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén nyertes licitáló akár többet is főzhet. A meghirdetett gyártó…

További cikkek