2022. 08. 7. vasárnap

Ibolya
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Miniszteri szinten tudtak a miskolci feketekasszáról?

A fenti címmel tett közzé újabb videót az N1 TV, amelyben Lakatos Miklós újabb megdöbbentő részlettel állt elő a miskolci fideszes feketekassza ügye kapcsán.

A nyíregyházi vállalkozó korábban azzal vádolta a miskolci városvezetést, hogy az önkormányzati kampány során táskából fizettek ki neki és másoknak is több millió forintot anélkül, hogy azzal el kellett volna számolni, vagyis szerinte a fideszes városvezetés feketekasszát működtetett.

Mostani nyilatkozatában már arról is beszél, hogy minderről miniszteri szinten is tudtak. Lakatos azt állítja, Lázár János titkárságán keresztül kapott időpontot Héjj Dávid miniszterelnöki biztoshoz, aki előtt ügyvéd jelenlétében tárta fel a miskolci feketekassza-ügy részleteit, a miniszterelnöki biztos pedig segítséget ígért neki.

A Jobbik választ vár: valóban tudtak-e miniszteri szinten a miskolci feketekassza-ügyről? Ha igen, Lázár János vagy Héjj Dávid megtették-e a szükséges jogi lépéseket az esetleges visszaélések feltárása érdekében? Ha mindezt elmulasztották, mi ennek az oka? Nem kíváncsiak, van-e a miskolci Fidesznek feketekasszája, vagy úgy gondolják, nem csak a miskolcinak van, így erről jobb nem beszélni? Most egy vállalkozó kitálalt, úgyhogy mégiscsak kéne mondani valamit. Esetleg csatlakozhatnak a Jobbik feljelentéséhez, amit korrupciós, hivatali és választási bűncselekmények gyanúja miatt tettünk.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek