2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: Folytatódik a Budapest elleni háború – A Fidesz megszünteti a csepeli HÉV-et

A fideszes képviselők ma újabb csatát nyertek Budapest ellen. A Fővárosi Közgyűlés fideszes többsége ma megszavazta a csepeli HÉV végleges megszüntetését, a csepelieket ezentúl villamos fogja szállítani. A Fidesz mindezt az olimpiarendezéssel magyarázza, holott kevés olyan város van a világon, amelyet egy világversenyre hivatkozva vertek szét.
A Fővárosi Közgyűlés fideszes képviselőinek fejében valószínűleg ma már az utolsó szempontként sem szerepelnek a budapestiek érdekei. A csepeli HÉV megszüntetésével több tízezer ember nem tud majd iskolába és munkába járni. A Budapest-ellenes politikát láthatóan mindig mással magyarázza a Fidesz: hol pénzhiányra, hol az olimpiára hivatkozva lehetetleníti el az agglomerációs közlekedést.

A Demokratikus Koalíció többek között ezért sem támogatta a Fidesz olimpiai napirendi pontját. A DK szerint Tarlós és a fővárosi fideszes képviselők elárulták a budapestieket, és a továbbiakban is veszélyt jelentenek a Főváros teljes működésére és közlekedésére nézve.

Borka-Szász Tamás
csepeli önkormányzati képviselő DK

Gy. Németh Erzsébet
fővárosi önkormányzati képviselő DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…