2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Turisztikai fórum Harsányban

Harsányban, a sópincében tartott találkozót a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület elnöksége Miskolc környékének településvezetőivel. A megbeszélés célja a minél szélesebb körű turisztikai együttműködés kialakítása volt.

Harsány volt „az első fecske”, amely Miskolc környéki településként tagja lett a miskolci TDM szervezetnek és az elmúlt időszak azt bizonyította, hogy jó döntés volt a belépés, hiszen a TDM szervezettől komoly szakmai, valamint marketingsegítséget kapott a település.
Szabó Gergely polgármester: A környék számos attrakciót, látványosságot kínál. A turizmus területén is partnereknek kell lennünk, a településeknek ki kell egészíteni egymást. Közös palettát kell biztosítanunk az ide érkező vendégek számára. Itt van egymáshoz közel Lillafüred, Miskolctapolca, Harsány, sőt az egész Bükkalja. Az ebben a környezetben rejlő potenciált együtt kell megerősíteni, melynek a tárgyiasult formája lehetne egy kerékpárút, de a már meglévő lovas túra útvonalak is fontos láncszemei lehetnek a turisztikai együttgondolkodásnak. Az új települések csatlakozásával egy fontos célkitűzést sikerült valóra váltani, biztos vagyok benne, hogy most belépett 9 önkormányzat által még erősebbek és hatékonyabbak leszünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek