2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Hittel, Humorral, Hatékonyan – Rendőr-roma fórum

A lelki egészség és az oktatás fontosságát emelték ki annak a rendőr-roma fórumnak a résztvevői, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon tartottak.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. november 12-én Rendőr – Roma Egyeztető Fórumot szervezett Miskolcon. Dudás Péter r. alezredes, a főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője a nevelés fontosságát hangsúlyozta és többek között kiemelte, hogy a bűnmegelőzés egyik legfontosabb színtere a család. Ugyanerre utalt felszólalásában Molnár Gál Béla, a kazincbarcikai Don Bosco Szakiskola igazgatója is, aki megemlítette még, hogy hittel, humorral és kellő hatékonysággal nevelt úgynevezett „3H-ás”, azaz halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek is megállják a helyüket a világban.

A fórum résztvevői megismerkedhettek a rendőrség „Toborzó” akciójáról is, illetve arról a főkapitányság által indított ösztöndíj programról, ami évről-évre egyre több roma fiatal számára teszi lehetővé a rendőrré válás lehetőségét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek