2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

A putnoki Polgármester válasza

Tájékoztatás

Putnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy sajnálatos esetben, amely nemcsak a városért tevékenykedő köztisztviselőket, hanem magát a város hírnevét is hátrányosan érinti.

2019. szeptember hó 24. napján a következő hozzászólás tűnt fel a Facebook közösségi oldalon:

„A kommunális adó fejében csak a „nyomvonal” van rendezve, takarítva. A maradék összeg átcsoportosításra kerül, majd fiktív számlákkal igazolva átvándorol a pénz más bankszámlákra. Van aki odafent ezt nagyon érti.”

E hozzászólásra tekintettel, amelyet a Város Képviselő-testülete egyhangúlag elutasított, tájékoztatást kíván a városvezetés közzétenni.

A város vezetése, illetve a köztisztviselők a napi munkájuk során mindvégig az erkölcsi, jogi és szakmai szabályok kifogástalan betartásával végzik a munkájukat, így az ehhez hasonló megnyilvánulások elfogadhatatlanok a közösség számára.

Ahhoz, hogy a város és annak köztisztviselői jóhírnevét és becsületét megőrizzük, a városvezetés felvette a kapcsolatot jogi szakemberekkel, hogy mérlegeljék a lehetséges jogi ellenlépéseket, s megvizsgálják azt a kérdést, hogy esetlegesen büntetőjogi útra kerüljön-e az ügy.

Putnok, 2019. szeptember 30.

Tamás Barnabás
polgármester

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…