2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

A Jobbik feljelentést tesz a gyermekeket veszélyeztető érdi játszótér ügyében

Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanújával feljelentést teszek az Érdi Rendőrkapitányságnál, hogy kiderüljön, kit terhel a felelősség azért, hogy a napokban félkészen átadott helyi játszótér a gyanú szerint több gyermek testi épségét veszélyeztette.
Mint ismert, Érd fideszes polgármestere a Facebookon aljas provokációról beszélt, mondván nincs bizonyíték arra, hogy egyetlen gyereket is baleset ért volna. Arra viszont, hogy egy félig kész játszóteret miért adtak át ideje korán a lakosságnak, a választási kampányon kívül nincs ép ésszel felfogható magyarázat.

Október 13-án a krumplit, vásárlási utalványt és félkész játszótereket osztogató fideszes helytartók helyett szavazzunk felkészült és felelősségteljes lokálpatriótákra!

Bencsik János, a Jobbik budapesti elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…