2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Október 4-e, az állatok világnapja

Minden élőlény fontos része, alkotóeleme világunknak, mely egy szigorú, de törékeny rend szerint működik. Ennek a rendszernek egyik legrégebbi és legösszetettebb része az állatvilág, mellyel sajnos az emberiség mindig mostohán bánt. Az állatvilág nélkül mi sem léteznénk, társaink a mindennapokban, segítenek minket, megóvják értékeinket és megszínesítik a mindennapjainkat, tehát társaink az életben.

Sajnos egyre több eset lát napvilágot, mely az állatokkal szembeni kegyetlenségről, és életük semmibevételéről szól. A Jobbik mint az egyetlen párt, amely zászlajára tűzte az állatvédelem ügyét, megoldást kíván a jelenlegi helyzet normalizálására, és úgy, mint az országgyűlésben, az önkormányzatokban is küzd azért, hogy Magyarország egy állatbarát ország legyen! Mivel ismét egy fontos választás előtt állunk, mindenkit arra biztatunk, hogy támogassa a Jobbik jelöltjeit, hogy állatbarát önkormányzatok alakuljanak október 13-a után.

Elengedhetetlen, hogy ezen a napon ne csak az állatokról emlékezzünk meg, hanem azokról is, akik időt, energiát nem kímélve mentik, óvják és családhoz juttatják a bajba került állatokat! Legyen ez a nap az állatvédő és állatszerető emberek napja is, hiszen kedvenceinkkel kölcsönösen egymás életének a részei vagyunk!

Egyed Zsolt, a Jobbik állatvédelmi szakpolitikusa

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…