2023. 11. 29. szerda

Taksony
1 EUR 380 HUF
1 GBP 438 HUF

Községszépítés a Föld Napja alkalmából Harsányban

Harsány Község Önkormányzata folyamatosan arra törekszik, hogy a község köztereit minél szebben, igényesebben díszítse, olyan környezetet teremtsen melyben az itt élők felüdülnek, jól érzik magukat, illetve vonzó az ide költözni vágyók és a nagy számban ide látogató turisták számára is.

Ennek jegyében az idén több formára vágott örökzöldet, díszfát és közel 1100 különféle virágpalántát ültettek ki az önkéntesek, az általános iskola tanulói és az önkormányzat munkatársai Harsány főterére, illetve a különböző virágtartó edényzetekbe, és a villanyoszlopokra. Az önkormányzat már a palántálás napja előtt elvégezte a szükséges előkészületeket, a területek gyommentesítését, és a virágtartók karbantartási munkálatait, valamint a telepítés után folyamatosan gondoskodik a virágcsemeték öntözéséről. Ezen megmozdulást az önkormányzat minden évben megvalósítja a Föld Napja alkalmából, és mindig törekszik a lakosok, az óvoda és az iskola bevonására is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek