2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Két új beruházás, 320 millióért Harsányban

Átadták ma a Harsányi Egészségcentrumot és a Harsányon áthaladó 2515. számú út teljesen felújított 3,9 kilométeres szakaszát. A két beruházás összértéke több mint 320 millió forint.

A beruházás keretében külsőleg belsőleg, energetikailag teljesen megújult és bővült az egészségcentrum, valamint berendezését és eszközparkját is újra cserélték. A másik projekt eredményeként 4 kilométernyi szakasz kapott több rétegű, új aszfaltburkolatot, és padkát a Kisgyőri elágazástól Harsány végéig. A felújított útszakaszt övező csapadékvíz-elvezető rendszer karbantartása, az árkok tisztítása, profilozása is megvalósult. Az új út mellé Pusztai Szilveszter helyi fafaragó által készített, rovásírással dísztett új településnév-táblákat helyeztek ki, – tájékoztatott Szabó Gergely, a település polgármestere. A beruházásokat Tállai András, parlamenti államtitkár, országgyűlési képviselő adta át Harsány lakóinak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek