2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ifjúsági Természetjárásért Emlékplakett, Díj , Életműdíj

A Díj évente kerül kiosztásra. Egy évben maximum 3 Díj és 5 Emlékplakett osztható ki az ifjúsági természetjárás fejlesztésének területén, a kiosztást megelőző évben, illetve években végzett kimagasló eredmények elismerésére. A Díjat magánszemélyek kaphatják meg. Egy személy csak egyszer válaszható Díjra, kivéve az Életműdíjat.

 Az ifjúsági természetjárás területén végzett legalább 25 éves példaértékű munka esetén magánszemélyek részére Életműdíj adományozható. Életműdíjat kaphat olyan személy is, aki ezt megelőzően részesült Ifjúsági Természetjárásért Díjban. Az Életműdíj benne foglaltatik az évente kiosztható 3 díjban.

 A Díj olyan magánszemélynek adományozható, aki etikailag feddhetetlen, szakmai munkáját pártpolitikától függetlenül, integráló jelleggel, az ifjúsági korosztály számára pozitív példát mutatva végzi.

 A jelölés nyilvános, a díjazottakra bárki tehet jelölést, egy jelölő azonban csak 5 díjazottra tehet javaslatot. Többszörös jelölés esetén a jelölő minden jelölése érvénytelenné válik.

 Kérjük eljuttatni a TFSZ címére :
1701 Budapest, Pf. 97/2 vagy a tfsz@tfsz.hu e-mail címre.

 

A jelölőlap letölthető a www.tfsz.hu honlapról.

 

A pályázat benyújtásának határideje:

 

A jelöléseket kérjük legkésőbb 2013. október 1-ig juttassák el a szövetségünkhöz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek