2024. 05. 11. szombat

Ferenc
1 EUR 388 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A világ legjobb bajnokságából igazoltunk

A világ legjobb bajnokságából igazoltunk

Európai tapasztalatokkal is rendelkező bedobót igazolt az Aluinvent DVTK a világ legjobb bajnokságából, a női NBA-ből. Shatori Walker-Kimbrough a piros-fehér kosárlabda csapat második nyári igazolása.


A világ legjobb bajnokságából igazoltunk

Shatori Walker-Kimbrough az Amerikai Egyesült Államokban, a neves Maryland egyetemen végzett, 2017-ben a draft 6. helyén választotta ki a Washington Mystics, melynek csapatában jelenleg is játszik a WNBA-ben. Az Egyesült Államok válogatottjában is bemutatkozott.

Első európai szezonjában megfordult Törökországban és a tavalyi szezon végén ezüstérmet szerzett a szlovák bajnokságban a Ružomberok csapatával.

– Shatori igazi problémamegoldó a pályán, félelmetes sebességgel támadja a gyűrűt és bontja a védelmet, ugyanakkor távolról is veszélyes – mondta el Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója. – További erénye, hogy minden mezőnyposzton bevethető. A védekezésben is határozott, biztos vagyok benne, hogy a csapat meghatározó játékosa lesz. Szükség is lesz rá, mivel a többi csapat erősítéseit látva hihetetlenül színvonalas és kiegyenlített bajnokság elé nézünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Eszter; Csabi a Rally Hungary-n
2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. Íme a nyilatkozatok a gyorsok után…

További cikkek

125912
Kepes András a kétezres évek elején volt a lokálpatrióta „Vendégségben Miskolcon” programban a város vendége. Most, május 11-én azonban újra itt lesz …