2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Eb-ötödik a csapat Faragó Petrával és Kriza Annával

Eb-ötödik a csapat Faragó Petrával és Kriza Annával

Két egyéni 9. hellyel – Faragó Petra (+70 kg) és Turánszki Zalán (90 kg) – és a vegyes csapatok küzdelmében kiharcolt 5. pozícióval fejezték szereplésüket a szarajevói ifjúsági Európa-bajnokságot az MVSC-MVSI cselgáncsozói.

Faragó Petra és Turánszki Zalán  egyaránt egyenes ágon jutott be a legjobb 8 közé, ami szép teljesítmény, de ezt követően már nem sikerült a továbblépés.
Az egyéni küzdelmek után jól szerepelt a magyar csapat az első ifjúsági vegyes csapatversenyben is, mely olimpiai versenyszám lett. A mieink két győzelemmel és két vereséggel az előkelő ötödik helyen fejezték be a szarajevói korosztályos kontinensbajnokságot. A magyar válogatott jó szerepléséhez a Kálmán Tibor és Kikuchi Junna által felkészített miskolciak közül Kriza Anna és Faragó Petra kiváló versenyzéssel járult hozzá.

A magyar csapat névsora: Gombás Bálint (Győri AC), Farkas Bence (Rákosvidéke Hajtós DSE), Szatmári György (UTE), Ócsai Sándor (Ceglédi VSE), Nerpel Gergely (Rákosvidéke Hajtós DSE), Bajcsev Tamás (BHSE), Sipőcz Richárd (Széchenyi Egyetem SE), Varga Donát (KSI SE), Kriza Anna (MVSC-MVSI), Kardos Tímea (Győri AC), Ábrahám Titanilla (BHSE), Özbas Szofi (Ceglédi VSE), Faragó Petra (MVSC-MVSI), Farkas Szilvia (Győri AC).
A vegyes csapatverseny végeredménye:
1. Oroszország
2. Hollandia
3. Törökország
3. Románia
5. MAGYARORSZÁG
5. Franciaország
7. Ukrajna
7. Németország

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek