2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Betöréses lopás

A rendőrség lezárta a nyomozást azzal a fiatalkorú fiúval szemben, aki egy Sály községben lévő lakóházba és egy presszóba tört be.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 17 éves sályi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a fiú 2018. március 31-én és április 4-én egy Sályban lévő családi házba kétszer, míg 2018. április 3-án egy presszóba egy alkalommal betört és onnan különböző lakásfelszerzési tárgyakat, édességet és szeszes italokat tulajdonított el. A nyomozók azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőt.

A nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lezárta, és az ügyben keletkezett nyomozati iratokat az ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek