2023. 03. 21. kedd

Benedek
1 EUR 399 HUF
1 GBP 456 HUF

Villamospótlás a 42-es vonalon november 4-15. között karbantartási munkák miatt

Pótlóbusz közlekedik a 42-es villamos helyett annak teljes vonalán 2019. november 4-től 15-ig, mert a BKV Zrt. a villamospálya szükséges javítási munkáit végzi a Ferde utcában a Határ úti csomópontnál. A pályajavítási munkákhoz kapcsolódó további változás, hogy az 52-es villamos Határ úti végállomását a Határ út elejére, az Ady Endre út kereszteződéséhez helyezik át.

 November 4-től, hétfőtől 15-ig, péntekig a 42-es villamos helyett a teljes vonalon villamospótló busz közlekedik. A villamosvonallal azonos útvonalon közlekedő pótlóbuszra a villamosmegállókban lehet felszállni, kivéve a Határ út M végállomást: a pótlóbuszok a szálloda elől, a 99-es autóbusz Pesterzsébet irányú megállójából indulnak. A pótlóbusz útvonala és megállóhelyei a BKK FUTÁR alkalmazás térképes felületén: http://futar.bkk.hu/route/BKK_3420.

 

Az 52-es villamos Határ út M végállomását ugyanerre az időszakra áthelyezik: a villamosokra a Határ út elején, az Ady Endre út kereszteződésénél lehet felszállni.

 

Az építési munkák idejére lezárják a közúti forgalom elől a Ferde utcából a Mátyás király utcába balra kanyarodó forgalmi sávot, továbbá ideiglenesen megállási tilalmat vezetnek be az Ady Endre út és a Vas Gereben utca, valamint a Vas Gereben utca és a Tóth Árpád utca kereszteződésénél 20-20 méteres hosszon.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek