2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Lefoglalt fegyverek Erdőbényén és Taktakenézen

A Terrorelhárítási Központ munkatársai is részt vettek abban az összehangolt akcióban, amelynek eredményeként két helyen több fegyvert is lefoglaltak a rendőrök, egy erdőbényei férfit pedig őrizetbe vettek.

Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 57 éves erdőbényei és egy 53 éves taktakenézi férfival szemben.

A nyomozók 2019. október 29-én tartottak kutatást egy taktakenézi és egy erdőbényei házban, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy ott illegálisan tartanak lőfegyvereket és lőszereket. Az összehangolt akciót a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének munkatársai hajtották végre.  A rendőrök vadász lőfegyvereket, kézi lőfegyvert, egy lefűrészelt csövű puskát, és az ezekhez tartozó lőszereket találtak, illetve foglaltak le a kutatás eredményeként.
fegyverek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett 57 éves erdőbényei gyanúsítottal szemben előterjesztést tett a férfi letartóztatásának indítványozására

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek