2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Három kifosztás, három elkövető

Az Ózdi Rendőrkapitányság a bűncselekmények elkövetésével kapcsolatosan őrizetbe vett három férfit.
Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság három férfival szemben. Ózdon a Kazinczy, valamint a Vajda János utcában, 2019. október 28-át megelőző időpontban egy 24 és 19 éves helyi elkövető, közösen, két esetben egy férfi és egy nő kezéből kapta ki a táskát, majd elszaladtak a helyszínről. Harmadik kifosztás a Bartók Béla utcában történt, amikor egy 24 éves sátai férfi, egy hölgy karjáról ragadta el a táskáját, és szaladt el vele. Az esetek során a zsákmány különböző élelmiszerek, személyes iratok, lakáskulcsok, valamint készpénz volt.

A rendőrök a bejelentéseket követően azonosították, elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmények elkövetéseivel megalapozottan gyanúsítható férfiakat.

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek