2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Ötletpályázat a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére

A Budapesti Közlekedési Központ pályázatot hirdet a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére. A három legjobbnak ítélt pályamű tervezője 500 ezer, 250 ezer illetve 100 ezer forint pénzjutalomban részesül. A BKK célja ötleteket gyűjteni a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának kreatív megtervezéséhez, amelyek aztán szabadon felhasználhatók a végleges formaruha kialakításához.

 A terveknek illeszkedniük kell a BKK arculatához, valamint újszerűnek, egyedinek, kreatívnak, praktikusnak, megvalósíthatónak és sorozatgyártásra alkalmasnak kell lenniük. A BKK munkavállalói számára kényelmes, jól hordható öltözéknek esztétikai szempontból is megfelelőnek kell lennie a viselője és a külső szemlélők számára is. A fiatalos, sportosan elegáns nyári formaruha, télikabát és mellény megtervezésével a BKK a munkavégzés körülményeihez alkalmazkodva kényelmes és kellemes viseletet kíván biztosítani, különös tekintettel arra, hogy könnyen mosható, minőségi, tartós anyagból készülő, egymással kombinálható darabokból álló ruházat legyen, mely a rendszeres használatra is alkalmas.

 

A pályázatra teljes koncepciót várunk inspirációs képekkel, a pályázati tematika kiemelt bemutatásával és műszaki leírással. A pályamunkák kötelező tartalmi elemeit részletesen a bkk.hu/formaruhapalyazat odalon tettük közzé.  A pályázaton részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. Pályázni csak olyan tervvel lehet, amely nem sérti más személy szerzői és iparjogvédelmi jogát. A pályázatokat elektronikusan a formaruhapalyazat@bkk.hu e-mail-címre kell beküldeni „Ötletpályázat BKK-formaruha megtervezésére – pályázati dokumentáció” tárggyal, illetve részletes információkat is ezen az e-mail-címen lehet kérni.

 

A zsűri a legjobbnak ítélt 3 pályamű tervezőjét pénzjutalomban részesíti az alábbiak szerint:

  1. helyezett: nettó 500 ezer forint,
  2. helyezett: nettó 250 ezer forint,
  3. helyezett: nettó 100 ezer forint.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. augusztus 31., 15 óra

A részletes pályázati szabályzat az bkk.hu/formaruhapalyazat oldalon olvasható.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek