2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Rövid próbaút drága vége

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem rendelkezett sem vezetői engedéllyel, sem kötelező gépjármű felelősségbiztosítással, autójának műszaki érvényessége is lejárt, továbbá a Kazincbarcikai Járásbíróság körözte a Sajó parton igazoltatott férfit.

A Putnoki Rendőrőrs járőrei 2017. június 18-án 14 óra 40 perckor Sajópüspökiben a Sajó partján igazoltattak egy személygépjárművel közlekedő fiatalt.

Sz. Sándor 19 éves sajópüspöki lakosról a rendőrök megállapították, hogy sem érvényes vezetői engedéllyel, sem kötelező gépjármű felelősségbiztosítással nem rendelkezik, valamint gépjárművének műszaki érvényessége lejárt. Kiderült továbbá az is, hogy az eljárás alá vont férfit a Kazincbarcikai Járásbíróság tartózkodási helyének megállapítása miatt körözi.

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy az autót egy pár napja vásárolta és a barátnőjének szerette volna egy rövid próbaúton megmutatni.

Sz. Sándorral szemben a Putnoki Rendőrőrs járőrei szabálysértési feljelentést tettek, a fiatal a szabálysértések elkövetését elismerte.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek