2023. 11. 29. szerda

Taksony
1 EUR 380 HUF
1 GBP 438 HUF

Rendőrségi K.O. a kokain piacra

Közel fél millió forintot érő kokaint foglaltak le Ózdon a rendőrök, egy hónapon belül a harmadik nagyobb csapást mérve ezzel a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei drogpiacra, közölte Dobi Tamás, rendőrségi sajtóreferens. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a napokban Ózd belterületén ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit, és a benne ülő ózdi férfit. A rendőrmustra eredményeként az autó utasterében közel 15 gramm kokaint talált, és foglalt le a hatóság. A rendőrségi tapasztalatok szerint ez a fajta kábítószer ritkán fordul elő Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, főleg annak magas ára miatt.

Az akciót követő házkutatások során további kábítószereket – marihuána, extasy -, illetve az ezek úgynevezett pakettekbe adagolásához szükséges kellékeket, fóliát, digitális patikamérleget foglalt le a rendőrség. A drog pontos mennyiségét és hatóanyag tartalmát szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.
A nyomozás során az ózdi kábítószer-terjesztőn kívül még hat férfit állítottak elő az Ózdi Rendőrkapitányságra.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az elkövetőkkel szemben, az ügyben további nyomozási cselekmények várhatóak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…
Két számla kimaradt!
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy építőipari vállalkozás áfabevallásai és az Online Számla rendszerben érkező adatok között eltérést talált. Enne…

További cikkek